Sík Márton: Értéket őrzünk!

matya1
Matyasovszki Dániel: Irány az Eb és a vb!
2015. április 23. csütörtök
eb2
A-döntőre pályáznak a szegedi fiatalok az Eb-n
2015. április 30. csütörtök
hanzak

1993 óta minden évben megrendezésre kerül a Hanzók Örs Emlékverseny, amelynek szervezésében 2003 óta az EDF DÉMÁSZ-Szegedi Vízisport Egyesület is aktívan részt vesz. Sík Márton, az Alapítvány elnöke szerint ebben a rohanó világban nagyon fontos, hogy megőrizzék az értékeket.

– Az Alapítványt Hanzók Örs emlékére hozta létre 1992-ben a Hanzók család és sportszerető baráti köre. A középpontban az ifjúsági kajak-kenu fejlesztése, verseny szervezése és támogatása áll. Nagy dolognak tartom, hogy ebben a mai felgyorsult világban az alapítvány már 23 éve működik a családtagok és több lelkes sportembernek köszönhetően. Az emlékversenyt korábban a Tiszán rendeztük, azonban hosszú évek óta már a Maty-ér a helyszín. A színvonal évről évre fejlődik, egyre több klub érdeklődik és vesz részt rajta, ám a viadal így is megőrizte a családias hangulatát. A verseny szervezésben mindenki önkéntes alapon segít, korábbi vagy még aktív kajakosok és kenusok, barátok a versenybírók, a szülők pedig főznek. A verseny minden évben egy jó ízű közös ebéddel zárul.

2 Hozzászólás

 1. Varga Attila szerint:

  Szia!
  Érdeklődni szeretnék az idei 2016-os Hanzók Őrs időpontjáról
  köszönettel
  Varga Attila

  • admin szerint:

   Kedves Attila!

   Elnézést a késői válaszért! Április 24-én lesz az idei verseny. A klub Facebook oldalán hamarosan minden részletet megtalál a viadalról..

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>