A DÉMÁSZ Szeged VE lett a hónap műhelye szeptemberben

Az utanpotlassport.hu oldal szerkesztői szerint szeptemberben egyesületünk volt a hónap műhelye Magyarországon az egyéni sportágak képviselői közül. Az Olimpiai Reménységek Versenyén elért nagyszerű eredmények alapozták meg ezt a sikert!

A DÉMÁSZ Szeged VE lett a hónap műhelye szeptemberben

A DÉMÁSZ Szeged VE tehetségei összesen tíz arany- és négy ezüstérmet nyertek a csehországi Racicében. A magyar kajak-kenu válogatott harminc első helyezésének pontosan egyharmadát szerezték a szegedi versenyzők, a küldöttség legeredményesebb tagja pedig Zombori Dominik lett, aki ötször állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Egyesben, párosban és négyesben is győzött, ahol elindult, ott nyert is. Kocsis Ádám, Zombori Dominik oldalán két páros arany megszerzéséhez járult hozzá és a két kenunégyessel is aranyérmes lett. Nagy Bianka három egyéni számban indult, s mind a három számban az első helyen végzett. Molnár Csenge két aranyat és három ezüstöt lapátolt össze Racicében, a Paragi Bence- Szabó Tétény kettős pedig ezüstérmet nyert az ORV-n.
 


A "versenyben" sokat számítottak a közönségszavazatok, ezúton is szeretnénk megköszönni a több, mint 500 szavazatot, a számtalan facebookos megosztást és like-ot, ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy szeptemberben a DÉMÁSZ Szeged VE lett a legjobb!