Boldizsár Gáspár: Büszke vagyok a srácokra

A DÉMÁSZ Szeged VE tehetségei számára nagyszerűen sikerült a Csehországban rendezett Olimpiai Reménysége Versenye, hiszen a tíz arany-, valamint a négy ezüstérem begyűjtése óriási fegyverténynek számít. Boldizsár Gáspár a helyszínen követte végig az ORV-t. A Vízisport Egyesület edzője szerint a szegedi kenusok átlag feletti teljesítményt nyújtottak.

Boldizsár Gáspár: Büszke vagyok a srácokra

- Nagyon jó érzés volt szegedinek lenni ezen a racicei versenyen – kezdett bele az értékelésbe Boldizsár Gáspár. A harminc magyar aranyéremből  tízet szegedi érdekeltségű egység szerzett! Egy nagyon hosszú szezon utolsó versenye volt az ORV, ám a fiataljainak ki tudták hozni magukból a maximumot. Zombori Dominiket az öt aranyérme miatt mindenképpen ki kell emelnem, mert végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott. Egyesben, párosban és négyesben is győzött, amelyik számban indult, azt megnyerte. A négy aranyérmet szerző Kocsis Ádámról is csak jókat tudok mondani, ő is alaposan kivette a részét a sikerekből.

- Paragi Bence és Szabó Tétény egy nagyon erős mezőnyben bizonyította tehetségét, a párosuk értékes ezüstérmet szerzett Csehországban - folytatta a DÉMÁSZ Szeged VE edzője. Szép jövő áll előttük! Papp László és Csanki Márk is most mutatkozott be a nemzetközi mezőnyben, mind a ketten még csak 14 évesek, ehhez képest 2-3 évvel idősebbek ellen versenyeztek a kenunégyesek döntőjében. Messze ők voltak a legfiatalabbak a mezőnyben, mégis elcsíptek egy ötödik helyet a fináléban. Mindenkinek csak gratulálni tudok, nagyon büszke vagyok a srácokra.