Együtt készült a régió az ob-ra

Az NKM Szeged VE, a házigazda Kajak-Kenu Club Szarvas és a KSI Gyoma tehetségei közös edzőtáborozással készültek a július 27-én kezdődő fadd-dombori gyermek és kölyök kajak-kenu magyar bajnokságra. A 60-70 fős csoport a hasznos edzések mellett több közös programon is részt vett. Csamangó Attila csoportjához csatlakozott Varga Katalin és Suba Róbert is, akik ezen a héten szintén Szarvason edzettek!

Együtt készült a régió az ob-ra

Csamangó Attila (edző, NKM Szeged VE): Nem ez az első alkalom, hogy találkozunk egymással, hiszen a téli alapozó időszakban is szoktunk közösen edzőtáborozni. A régiós edzőkkel jó kapcsolatot ápolunk egymással, ezekből az összetartásokból pedig mindenki profitál. Szeretünk idejönni, mert nagyszerű körülmények között edzhetnek a fiatalok. A gyerekeknek jót tesz, hogy egy kicsit kiszakadnak a megszokott környezetből és máshol készülnek.

Rohony Balázs (régiós titkár, Alsó-Tisza Körös vidék): Rendkívül jó kezdményezésnek tartom, hogy a KSI Gyoma, az NKM Szeged VE és a mi klubunk, a Szarvas ismét közös edzéseken vett részt.  Mi is készülünk a gyermek és kölyök magyar bajnokságra, de most még a serdülő korosztályban is tudtunk közös edzéseket tartani. Számunkra is hasznos az ez együttműködés, hiszen felmérhettük, hogy a mi gyerekeink hol állnak a felkészülésben. Voltak közös páros edzések, pályamenések és még a régiós csapathajók kialakításában is tudtunk előrelépni. Bízom benne, hogy a jövő hétvégén mindenki eredményesen szerepel majd.