Fehérjeshop: jöhet a folytatás

A 2017-es szezon előtt kötött egymással támogatói megállapodást a Fehérjeshop és a DÉMÁSZ Szeged VE néhány versenyzője. Az együttműködéssel mindkét fél elégedett volt, így Birkás Balázs és Nádas Bence a jövőben is a cég által forgalmazott minőségi táplálékkiegészítőket fogyasztja majd. A Fehérjeshop tulajdonosa, Dankó Dániel örül, hogy mindkét klasszis megbízik a bolt termékeiben.

Fehérjeshop: jöhet a folytatás

- Nagyon pozitív volt a visszhangja annak, hogy a DÉMÁSZ Szeged VE versenyzőit támogatjuk. Sok fiatal tért be hozzánk az üzletbe annak köszönhetően, hogy látták például Birkás Balázstól, hogy nálunk szerzi be a mindennapi felkészüléshez szükséges táplálékkiegészítőket. Büszkék vagyunk rá, hogy egy világbajnok kajakos is minket választott. Balázs a vb után járt is nálunk az üzletünkben és megmutatta a Csehországban nyert aranyérmét, igazi bajnok és példakép. Nádas Bence és ő is nagyon profi versenyző, ezért is örülünk annak, hogy mindkét szegedi kajakossal folytathatjuk az együttműködést.

 


 

Az új helyre költözött Fehérjeshop (Szeged, Petőfi Sándor sgt. 37/B) a következő szezonban is támogatja a DÉMÁSZ Szeged VE két világbajnokát, Birkás Balázst és Nádas Bencét. Az üzletbe pedig továbbra is érdemes betérni, hiszen a bevizsgált, minőségi táplálékkiegészítő termékek mellett már kapható a boltban a népszerű Snickers, Bounty és Mars csokoládék protein szelet változata is.