Jótékonykodás és tornagyőzelem

Az NKM Szeged VE csapata nyerte meg a szegedi GEMMA Központ megsegítésére szervezett Jótékonysági focitorna a Szuperhősökért elnevezésű villámtornát az újszegedi sportcsarnokban!

Jótékonykodás és tornagyőzelem

A világbajnokokat felvonultató kajakos és kenus együttesben Kajner Gyula, Sipos Tamás, Páger Zoltán, Juhász Péter, Fári Henrik, Hackler Erik, Mari Miklós és Petrovics Máté is szerepelt, Szovics Zoltán pedig szakmai tanácsadóként segítette a csapatot!  A GEMMA Központ és a jótékonysági kispályás labdarúgó tornán résztvevő sportegyesületek közös célja,  hogy közösségi összefogással létrejöjjön Szeged első olyan játszótere, amit a fogyatékossággal élő gyermekek is használhatnak. A torna abszolút győztesei a kis Szuperhősök voltak, hiszen a csapatok és a nézők adományaiból összesen 202.500 forint gyűlt össze vasárnap. Ez az összeg a május végéig elkészülő speciális játszótér létrehozását segíti majd!

A Jótékonysági focitorna a Szuperhősökért kupa elődöntőjében Kajner Gyuláék hétméteresekkel nyertek a Szedeák férfi kosárlabdázói ellen, míg a fináléban hátrányból fordítva 3:2-re győztek a Szegedi Médiaválogatott ellen.

Elődöntő:

Naturtex-SZTE-SZEDEÁK- NKM Szeged Vízisport Egyesület 3:3, büntetőkkel 1:2
ContiTech Szeged Diapolo- Szegedi Médiaválogatott 1:2

3. helyért:

Naturtex-SZTE-Szedeák-ContiTech Szeged Diapolo 5:1

Döntő:

Médiaválogatott-NKM Szeged VE 2:3