Mindenki segítésére szükség van

Az elmúlt hetek jelentős kihívás elé állították a világot, hazánkat és a sportéletet, így az NKM Szeged Vízisport Egyesületet. Nem tudjuk, hogy meddig tart az átmeneti időszak, bízunk abban, hogy az egészségügyi problémákat idővel sikerül leküzdeni. Klubunk is csatlakozott a Maradj otthon mozgalomhoz, egyesületünk vezetői pedig azon dolgoznak, hogy az újrakezdésig minél több értéket megőrízzünk. Ehhez a munkához szeretnénk segítséget kérni a Tagjainktól, Tőletek.

Mindenki segítésére szükség van

Kedves Sportbarátaink!

A különleges, járványügyi helyzetre tekintettel a Szegedi Vízitelepet be kellett zárnunk, edzőinknek pedig át kellett térnie a „digitális edzéstartásra”. Kollégáink zárt Facebook csoportokban közzétett feladatokkal, kihívásokkal mozgatják a sportolókat, a közösségi oldalunkon pedig elindítottuk a „pizza háziversenyt”, hogy még jobban motiváljuk a csapatainkat. Az elmúlt egy hétben ergométereket, spinning kerékpárokat, egyéb sporteszközöket osztottunk ki házi használatra, hogy ezzel is segítsük a fiatalokat.

Egyesületünk a háttérben folyamatosan azon dolgozik, hogy az eddig elért eredményeinket (versenyzőinket, edzőinket, eszközeinket) meg tudjuk tartani, és az újra induláskor ott folytathassuk a közös munkát, ahol abbahagytuk. Mindezekre tekintettel arra kérünk Benneteket, hogy segítsetek abban, hogy meg tudjuk őrizni második otthonunkat, a Vízitelepet úgy, ahogy megszoktuk!

Kérünk benneteket, hogy a sportágunkhoz és az Egyesületünkhöz tartozást megtestesítő tagdíjat a várakozás hónapjaiban is fizessétek! Aki teheti, segítsen az eddigi tagdíj mértékével! Aki nem, az csökkentett mértékben, az eddigi tagdíj felével segítse a közös ügyünket! Akit különösen hátrányos helyzetbe hoztak a megváltozott körülmények, megfelelő indoklás mellett forduljon egyedi kérelemmel az egyesület igazgatójához (Alapszabály 4.8.3 /h. pontja alapján). Kérjük, aki a várakozási időszakban tagdíj kedvezményt kér vagy bármilyen kérdése van, az vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és írásban jelezze igényét az szve@t-online.hu címen.

Az általatok befizetett tagdíjak abban segítenek az Egyesületnek, hogy lassítsa a várható gazdasági károkat és a lehető legjobban fel tudjunk készülni az újrakezdésre.

Mi ugyanúgy dolgozunk értetek, a közös sikereinkért tovább – igaz, hogy a háttérben, de itt vagyunk!

Mindannyiunk segítségére szükség van! Arra kérünk, ha van rá lehetőséged, akkor Tegyél Te is a Vízitelepért, az Egyesületünkért!

Szegedi Vízisport Egyesület