Hírek: kenu

← Összes hír
Parádés teljesítmény - Molnár Csenge minden éremből nyert egyet

Parádés teljesítmény - Molnár Csenge minden éremből nyert egyet

Molnár Csenge egy szépen csillogó bronzéremmel és egy negyedik helyezéssel zárta a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. Kása Péter tanítványa a C1 Női U15-U16 200 méter fináléjában a harmadik helyen ért célba, míg Horváth Benedekkel párosban egy nagyon szoros döntőben negyedik lett. A DÉMÁSZ Szeged VE büszkesége a magyar csapat egyik legeredményesebb versenyzőjeként összesen három érmet szerzett az EYOF-on, egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a viadalt.

Tovább olvasom

Csanki Márk és Gyányi Levente is megnyerte az Öbölkör-bajnokságot

Nyolc érmet szereztek a DÉMÁSZ Szeged VE kenusai a fővárosban rendezett A-Híd Építők Kupa Öbölkör-bajnokságon. Csanki Márk és Gyányi Levente is az első helyen végzett a saját korosztályában, az U15-ös és az U13-as versenyben is kettős szegedi siker született. Előbbi számban Papp László, utóbbiban Molnár Csanád lett a második. A DÉMÁSZ Szeged tehetségei 2 arany-, 5 ezüst- és 1 bronzérmet gyűjtöttek az Újpesti-öbölben. A versenyzőket Kása Ferenc és Kása Péter készítette fel.

Tovább olvasom

BIRKÁS BALÁZS A FELNŐTTEK KÖZÖTT IS BIZONYÍTANA

Jövő héten a szegedi rangsoroló versennyel hivatalosan is megkezdik a szezont hazánk legjobb kajakosai és kenusai. A DÉMÁSZ Szeged VE korosztályos világbajnoka, Birkás Balázs már nagyon várja a tájékoztatót. Hűvös Viktor tanítványa 2017-ben szeretné megvédeni U23-as világbajnoki címét K1-200 méteren, valamint a felnőttek között is bizonyítana.

Tovább olvasom