SZABADIDŐ

Az NKM Szeged VE az élsport és az utánpótlás-nevelés mellett nagy hangsúlyt fektet a szabadidősportra. Klubunk minden évben szervez nyári táborokat gyermekeknek, valamint a 20x40 méteres focipályán iskolai csoportokat és baráti társaságokat is vendégül lát.
A vízitelep adottságai lehetővé teszik, hogy családok, cégek és baráti társaságok egész napos programot, a tanintézmények, iskolák pedig sportnapot tervezzenek a Felső Tisza-partra. Sátrazásra, bográcsozásra és hajókölcsönzésre (kajak, kenu, túrahajó) is van lehetőség, de a Szegedi Vízisport Egyesület vízitúrák megszervezését is vállalja.
Az egyesületi kondicionáló terem is nyitott a nagy közönség számára.

A világon egyre népszerűbb a sárkányhajózás, ehhez a trendhez igazodva az NKM Szeged VE 2017 óta önálló szakágként kezeli a sportágat és saját csapatot alapított, amely rendszeresen részt vesz a hazai versenyeken. A vízitelepen sárkányhajó kölcsönzésre is van lehetőség.
Az egyesületnek nagyon sok masters tagja van, akik közül sokan minden évben vízre szállnak a korosztályos evezős és kajak-kenu országos bajnokságokon.

Érdeklődni:
6723 Szeged, Felső Tisza-part 4., telefon: 62/541-694